Ingredienti:
1 insalata scarola pan grattato prezzemolo
aglio noci acciughe
Tritare insieme prezzemolo, aglio, le noci e qualche acciuga. Unire il pane grattuggiato. Inserire il mix ottenuto tra le foglie dell'insalata. Legare l'insalata con spago da cucina e mettere l'insalata in una padella appena bagnata con poco olio e un pochino di acqua. Girare ogni tanto e controllare che l'acqua non evapori del tutto. Una volta ben appassita l'insalata sarà pronta da mangiare. Aggiungere sale e pepe a piacere.
Purtroppo non ho avuto il tempo di fotografarla..troppo buona ..non abbiamo resistito!
Ingredients:
scarola salad
breadcrumbs
parsley
garlic
nuts
anchovies
Mince together parsley,garlic, nuts and anchovies.
Add breadcrumbs and put this mixture in beetween the leaves of the salad. Tie up the salad and put in a pan with little olive oil and water. Let it cook until very soft. Check that there always is a little water.
Add solt and eat it.
Sorry no photos of this dish ..we ate it all! It was too good and we forgot to take a picture!...
That sounds so extremely delicious! I have a question though, do you cover it while cooking or leave it uncovered? I would like to try that when the weather gets much warmer, it is hard to eat a "salad" when it is cold and raining!
RispondiEliminaYes Ulrike,you cover the pan while cooking, you always need some liquid to stay inside!
RispondiEliminaDo try once and let me know!